reklam

7 Şubat 2013 Perşembe

Çocuk Diş Teli Fiyatları 2013, Çocuk Diş Teli Ücretleri


Dişlerin tedavisi sırasında kullanılan metal diş telleri piyasada bulunan en ucuz diş teli modelidir. Dişler üzerine yerleştirilen metallerin birbirine tutturulması ile uygulanan metal diş telleri özellikle ergenlik çağı öncesindeki çocuk diş yapısını yeniden biçimlendirmek için tercih edilen bir tedavidir.

Zamanımızda çok yaygın olarak kullanılan metal braketler, geçmişteki braketlere göre daha komforludur  ve daha yüksek kaliteli paslanmaz çelik diş telleri kullanılmaktadır. Bu metal diş telleri, dişeti dokuları ile son derece uyumludur ve doku dostu materyallerdir. Klasik metal diş teli braketlerin üzerine özellikle çocuklarda renk renk elastik bantlar kullanılabilir. Ortodontistlerin en çok tercih ettiği klasik metal diş teli fiyatları ile hastalarında şimdilik en çok seçtiği estetik diş teli modellerindendir. Tüm kliniklerdeki ortodonti diş teli fiyatları hastanın çene yapısına göre veya uygulaması yapılacak olan dişlere göre değişiklik gösterebilir.

Ortalama fiyat aralığı 1000 tl - 5000 tl arasındadır...Yapılan dişlere göre değişiklik gösterdiğini belirtmek isteriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder