reklam

5 Mart 2013 Salı

Kalça Estetiği Ücret ve Fiyatları, Kalça Estetik Fiyatı

Kalça estetik fiyatları zamana kullanılan malzemelere ve biçok sebebe göre değişebilmekte... Ancak ortalama fiyat aralığı 4000 tl ile 14000 tl arasında değişmektedir...

POPO ESTETİĞİ olmak için neler gerekir? Kalçaya ne kadar yağ enjekte edilebilir?

Hastanın vücudundan alınacak yağ dokularının miktarı yeterli olması gerekir. Bunun dışında özel bir şeye gerek yoktur. Hastanın ne derece yağ ihtiyacı olursa o kadar yağ dokusunu enjekte ediyoruz. Fakat en fazla 300-400 cc. arasında değişmektedir. Bu oran kalça durumlarına ve hastaların vücutyapılarına göre değişiklik göstermektedir.

Popo estetiğinden sonra vücutta herhangi bir iz kalırmı? Ne kadar süre sonra denize girebilir ya da güneşlenebiliriz? 

popo şekillendirme Operasyonundan sadece 1 hafta sonra denize girebileceksiniz!Popo estetiğinden sonra iz kalmıyor, çünkü bu estetik yağ enjeksiyon uygulaması ile yapılır. Normalde operasyon sonrası meydana gelen kesikler 2 gün içerisinde iyileşir ve kişi su ile temas edebilir. Ameliyat sonrasında kişinin herhangi bir sorunu yoksa sadece 1 hafta sonra denize girebilir.Fakat şunu bildirmek gerekir ki ameliyat bölgesi yüksek derecede güneş ışığına maruz kalırsa leke kalabiliyor. Bu yüzden güneşe çıkmadan önce mutlaka operasyon yerine had seviyede güneş koruyucu ürünler sürülmelidir.

Popo estetiği uygulaması kaç dakika sürüyor? 

Operasyon genel anestezi içerisi de liposuction ile birlikte yapılmaktadır. Liposuction sayesinde hasta kişiden alınan yağ dokuları kalçalar üzerinde enjekte ediliyor. Bu iki işlem aynı anda uygulandığı için en az bir saat sürüyor. Hasta kişi bu ameliyat sonucu bir günün içerisinde iyileşip ayağa kalkabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder