reklam

5 Mart 2013 Salı

Saç Ektirme Fiyatları, Saç Ektirme Ucreti, Fiyatı

Saç Ekimi Fiyatları ekilen saçın miktarına gibi konulara bağlı olarak değişmektedir. Bu nedenle size tavsiyemiz telefon veya bizzat saç ekimi yapılan hastaneye veya kliniğe uğrayarak yüz yüze konuşarak saç ekimi fiyatı hakkında detaylı bilgi almanızdır.


Saç ekimi fiyatları

A ) Ne şekilde saptanır?

- yapılan muayeneler ve incelemeler neticesinde, açık bölge, saç kalitesi, ense yöresindeki saç yoğunluğu gibi etkenler göze alınıp seans sayısı, oprasyon süreci ve nihayetinde “saç ekimi fiyatı” saptanır.

B ) Saç ekimi fiyatına tesir eden faktörler nelerdir?

- saç ekimi yapan doktorun el becerisi, yeteneği ve ünü ( Örneğin saç ekimi hususunda devamlı televizyon programlarına, dergi ve gazetelere çıkan doktorlar umumiyetle dahada yukarı ücretle saç ekimi operasyonlarını yaparlar )
- saç ekimi yapılan merkezin, hastanenin ya da kliniğin bulunduğu mevkii ve lükslük derecesi. ( Örneğin merdiven altı diye tabir ettiğimiz vasat saç ekim merkezlerinde fiyatlar 1000 tl ise, daha lüks modern kurumlarda ücret 3000-4000 tl olabilir. Veya bağcılar, alibeyköy, gaziosmanpaşa gibi varoş semtlerinde fiyatlar daha düşük iken, etiler, levent, beşiktaş, florya vs. Gibi zengin kesimin oturduğu ortamlarda fiyatlar daha yüksektir. )
- saç ekimi yapılan kurumun türü. ( Hastane, özel klinik ya da daha değişik bir sağlık kurumunda değişik değişik fiyatlar göze çarpmaktadır )
- mevsimler ve sezon ( Yaz ve kış aylarında saç ekimi yoğunlukları değiştiğinden fiyatlarda değişmektedir. )

C ) Yaklaşık olarak 1 greft = kaç tl, kaç eure ya da kaç dolardır?

- bugün 2010 senesi ücret araştırılarına göre 1 greft başına ortalama fiyatlar ( Bütünüyle araştırmalardır gerçeği temsil etmez )
1 greft = 1 tl ve 2, 5 türklirası arasında değişmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder